Τελευταία Νέα

3 bottle triangle w app

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Γίνε ξανθιά. Τόλμησε να πας πέρα από τα όρια κάνοντας κάτι καινούριο χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την τρίχα των μαλλιών σου. Από την στιγμή που θα φτάσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου, οι colorists σε απελευθερώνουν από τον φόβο των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Olaplex σαν εργαλείο ή μια νέα υπηρεσία. Η επιλογή είναι δική σου. Σαν εργαλείο, χρησιμοποίησε το Olaplex Bond Multiplier No. 1 προσθέτοντας στο ξανθιστικό ή στο χρώμα και τελείωσε εφαρμόζοντας το Bond Perfector No.2 πριν λουστείτε για να μειώσει δραματικά την καταστροφή της τρίχας, σε κάθε βαφή.

Βελτιστοποιήστε το Olaplex προσφέροντας μια νέα υπηρεσία κομμωτηρίου. Προτείνετε το επαγγελματικό Hair Perfector No.3 Take Home στους πελάτες σας για χρήση μία φορά την εβδομάδα για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας ή για προ-θεραπεία πριν από την επόμενη βαφή. Το Hair Perfector No.3 Take Home έχει καταπληκτικά πρόσθετα οφέλη που αναφέρθηκαν από εκατοντάδες πελάτες.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ... OLAPLEX?

Η ΒΑΣΙΚΗ διαδικασία που πολλαπλασιάζει τους δεσμούς και επανασυνδέει τους ήδη σπασμένους. Μπορεί να υπάρχει και μόνο ένας!

Ξεκινήσαμε βρίσκοντας δύο από τους κορυφαίους παγκοσμίως PHD στα υλικά και στην χημεία, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε προϊόν για τα μαλλιά, τον Dr. Eric Pressly και τον Dr. Craig Hawker. Με αυτή την νέα προοπτική, αυτή η ονειρική ομάδα ανακάλυψε ένα νέο συστατικό, χωρίς λάδια και σιλικόνη, το οποίο συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών κατά την εφαρμογή αλλά και μετά, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από πριν. Ακούγεται σαν την παλιά καλή ιστορία αλλά δείτε τι λένε οι κορυφαίοι colorists για το Olaplex σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Όπως λένε, η απόδειξη βρίσκεται στην δοκιμή.

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι το βούρτσισμα, το styling, οι βαφές και το ίσιωμα ταλαιπωρούν και φθείρουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να γίνονται ξηρά, θαμπά και με σπασμένες άκρες. Υπάρχει όμως μια νέα θεραπεία που υπόσχεται να βοηθήσει τα μαλλιά σας να αποκτήσουν τη χαμένη τους λάμψη και υγεία! Ποια είναι αυτή; Το botox για τα μαλλιά!